Onze
Zalen

Dorpshuis de Alke heeft
verschillende zalen en een
buitenterras.

Onze
zalen.

Dorpshuis de Alke heeft diverse zalen met een capaciteit variërend van 10 tot 500 personen. Bovendien beschikt de Alke over een groot buiten terras met sfeerverlichting waarvan gebruik gemaakt kan worden.

Wij beschikken ook over de nodige hulpmiddelen voor het beleggen van onder andere vergaderingen, zoals een beamer + scherm, flipover, laptop en WiFi. Ook zijn een aantal zalen voorzien van airco.

't Zandveld

Capaciteit: 50 - 400 personen

Deze zaal is voorzien van een eigen bar, geluidsinstallatie en podium.

de Tippe

Capaciteit: 10 - 100 personen

Deze zaal is voorzien van een eigen bar, geluidsinstallatie, airco en podium.

't Kibbelveld

Capaciteit: 10 - 125 personen

Deze zaal is voorzien van een eigen bar, geluidsinstallatie en airco. Tussen ’t Kibbelveld en ’t Schaop’ndiekie zit een schuifwand, op deze manier kan de capaciteit van deze ruimte uitgebreid worden naar 175 personen.

't Schaop'ndiekie

Capaciteit: 10 - 50 personen

Deze zaal is geschikt voor vergaderingen en cursussen en is voorzien van airco. Er zit een schuifwand tussen ’t Schaopn’diekie en ’t Kibbelveld, waardoor deze zaal ook geschikt is voor een feestje. De totale capaciteit gaat dan naar 175 personen.

Braombarg

Capaciteit: 0 - 25 personen

Deze zaal is geschikt voor vergaderingen en cursussen.


het Terras

Capaciteit: 5 - 40 personen

Het terras is voorzien van een eigen muziekinstallatie. Er is voldoende schaduw te creëren. Bij mooi weer kan het terras een uitbreiding zijn van ’t Kibbelveld.

Meer
informatie.

Voor bijna iedere gelegenheid hebben wij een invulling op maat. Vul het contactformulier in als u meer informatie van ons wilt ontvangen.