Feestavond jachtcombinatie Leenders

20-09-2022

UITNODIGING JAARLIJKSE FEESTAVOND JACHTCOMBINATIE 'LEENDERS' 2022
 

Beste boeren, grondeigenaren en intimi van de jachtcombinatie Leenders,
 

De eerste vrijdagavond voorafgaand aan 15 oktober (opening traditioneel jachtseizoen op kleinwild), dit jaar is dat vrijdag 14 oktober 2022,  zal (eindelijk) weer de traditionele jaarlijkse feestavond plaatsvinden in de Alke. U bent weer van harte welkom vanaf 19.30 uur (voor de harde werkers mag het ook wat later zijn).
 

Wegens Corona is het twee jaar niet door gegaan, maar dit jaar gelukkig wel weer en we hebben er veel zin in. Vanwege ons jubileum (om en nabij 65 jaar) is er dit jaar een varken aan het spit met een uitgebreide bbq en uiteraard mooie en lekkere te winnen prijzen in de loterij.
 

De combinatie hoopt u weer van harte te mogen begroeten in de Alke op vrijdagavond 14 oktober. Graag tot dan! Op de websites van de Alke en Alteveer/Kerkenveld komt deze uitnodiging ook te staan.  
 

Weet u iemand die geen e-mailadres heeft of twijfelen of iemand het wel weet of heeft u gewoon een bob nodig van een andere genodigde, vraagt u diegene dan even aub? Alvast bedankt! 
 

Wij hopen van harte dat jullie weer van de partij zijn om er een mooie avond van te maken. De aanvang is vanaf 19.30 uur. Graag tot 14 oktober!
 

Hartelijke groet,

Jachtcombinatie Leenders,

 

Bastian Bodewes, Martin de Weerdt, Herman Nijenhuis, Theo Zurhake, Frank Brouwer en Tom Sloot en Harry Brakel

Dorpshuis de Alke op Facebook