Afscheid van Roelof Dekker

20-10-2018

 

Roelof Dekker feestelijk uitgezwaaid

 

In een feestelijke ambiance is vrijdagavond Roelof Dekker uitgezwaaid als beheerder van dorpshuis De Alke.

Honderden dorpsbewoners, vrienden en geïnteresseerden kwamen naar De Alke om Roelof te bedanken voor zijn inzet voor het dorpshuis. Veel verenigingen die samenkomen in het dorpshuis waren aanwezig. Roelof werd overladen met cadeaus in de grote zaal. De afgelopen 12,5 jaar heeft Roelof zich dag en nacht ingespannen voor het dorpshuis.

In een speech bedankte bestuursvoorzitter Henk Bakker hem voor de samenwerking. Bakker benadrukte dat Roelof het dorpshuis financieel gezond en levendig achterlaat. Namens het bestuur overhandigde hij een reischeque aan Roelof en zijn vrouw Riekie.

Roelof Dekker Terras

Na de toespraken verplaatste de menigte zich naar buiten. Daar mocht Roelof de naam van het nieuwe terras onthullen samen met zijn vrouw. Het schitterend opgeknapte terras heet voortaan het ‘Roelof Dekker Terras’. Daar bedankte Roelof met een kort dankwoord alle aanwezigen voor hun komst.

Afgelopen jaar is het terras achter het dorpshuis flink opgeknapt, tegelijkertijd is de parkeerplaats opnieuw aangelegd. Het is het laatste project waar Roelof aan meewerkte. De afgelopen jaren kozen het bestuur en Roelof ieder jaar een nieuw project. Zo werden verschillende zalen, de toiletten, de ingang en de keuken verbeterd.

Jelle Wunnink opvolger

Jelle Wunnink volgt Roelof op als dorpshuisbeheerder. Hij zal Roelof nog regelmatig tegenkomen want Roelof is actief bij de jeu de boules, klaverjast op maandagavond en komt nog regelmatig biljarten.

 

Dorpshuis de Alke op Facebook