Sh'bam dans en gym

Sh'bam dans en gym

-

woensdag

van

19:30

tot

20:30


Sh'Bam

 

Sh’Bam is de dansles met eenvoudige, maar ontzettend leuke dansmoves! Als dansen je passie is, dan is dit Les Mills programma zeker iets voor jou. De lessen zijn gemakkelijk vol te houden, zijn afwisselend, uniek en gezellig. Op de nieuwste hits, populaire klassiekers en swingende latinbeats dans jij jezelf fit! Omdat het programma ieder kwartaal compleet veranderd, verveelt Sh’Bam nooit! Bouw iedere les weer een feestje, terwijl je optimaal calorieën aan het verbranden bent.

Sh’Bam is een 45 minuten durende workout bestaande uit 12 nummers. Ieder nummer heeft een compleet andere choreografie, waardoor er veel afwisseling is en je gedurende de hele les gemotiveerd blijft. Door middel van verschillende simpele, maar super leuke danscombinaties krijg je binnen korte tijd een geweldige workout. De hoge fun factor van de les zorgt er bovendien voor dat de tijd voorbij vliegt.

Wil jij op een leuke manier aan je conditie werken en je dansmoves verbeteren? Dan is Sh’Bam één van de meest effectieve groepslessen voor jou! De gecertificeerde Les Mills instructeurs hebben alle Sh'Bam trainingen gevolgd en zijn helemaal klaar om je uit te dagen!

Afbeeldingsresultaat voor sh'bam

Dorpshuis de Alke op Facebook