Bestelbieb dorpshuis de Alke

Bestelbieb dorpshuis de Alke

-

donderdag

van

15:00

tot

16:30


De Bestelbieb

Op maandag 3 maart 2008 heeft de officiële openingshandeling in Dorpshuis De Alke plaats gevonden, waarna de bestelbieb in het tweelingdorp een feit is.

Tijdens deze bijeenkomst hebben de heer Ad Hazen, voorzitter Plaatselijk Belang, en mevrouw
Wil van de Belt-Huizing, voorzitter Openbare Bibliotheek De Wolden, kort vertelt over de totstandkoming en het doel van de bestelbieb.

De bestelbieb is een alternatieve voorziening na de sluiting van de bibliotheek in Dorpshuis De Alke.
In de hal van het dorpshuis komen twee verrijdbare kasten te staan welke naast een standaard collectie boeken telkens word aangevuld met de door de inwoners gedane bestellingen. Naast dat bestellingen gedaan kunnen worden via internet, zal er een gedrukte catalogus bij de bestelbieb voor handen zijn.
Hiermee is de bestelbieb, wat eigenlijk een soort virtuele bibliotheek is niet onbereikbaar voor inwoners die niet de beschikking over internet hebben. Een team van enthousiaste vrijwilligers zal u graag helpen tijdens de openingstijden van de bestelbieb in het dorpshuis.

Voor diegenen die zelf niet de gelegenheid hebben op de openingstijden boeken te lenen in het dorpshuis zullen de vrijwilligers deze op aanvraag thuis bezorgen.

 

Openingstijden van de bestelbieb zijn:

maandag van 18.30 uur tot 20.30 uur

donderdag van 15.00 uur tot 16.30 uur

 

Naast keuze uit onze voorraad boeken, is er de mogelijkheid om via de computer boeken, dvd’s en cd’s te bestellen.
Vrijwilligers: Beanka van Boven, Jennie van Goor, Janny de Lange, Annelies Pol, Alja Thalen, Henriëtte Kosters en Gineke Bulstra.


Bent u nieuwsgierig geworden? 
Ga naar alteveerkerkenveld.bestelbieb.nl
Telefoonnummer is: 361260. 
Emailadres is: alteveerkerkenveld@bestelbieb.nl

Dorpshuis de Alke op Facebook